dilluns, 21 de setembre del 2015

[J5] RCD ESPANYOL B – CE SABADELL

Domini estèril, aquesta seria la definició del partit que va fer el CE Sabadell si volem fer un resum de l´encontre  que va tenir lloc a la ciutat esportiva Dani Jarque de Sant Adrià.

Es va fer amb el control de la pilota el CE Sabadell que imposava el seu bon joc, tot i amb falta de profunditat en els primers compassos del partit, a diferències de la passada setmana, el rumb estava clarament marcat, però no en la seva totalitat. El Sabadell naufragava a tres quarts de camp, quan necessitava fer aquesta última passada que donés una clara ocasió d'introduir la pilota a la xarxa de la porteria rival.

No va mancar de capitans de vaixell aquest  CE Sabadell. Incisiu en atac, amb un insistent Pirulo, recolzat des del centre del camp per Batanero, que cada vegada sembla sentir-se més còmode dirigint l'equip. També destacar les incursions dels laterals Agus i Valentín, aquest últim va acabar amb molèsties a la cama causa de l'esforç que va realitzar juntament amb els seus companys per fer-se amb la victòria.
Una jugada de fortuna, sense treure mèrit al joc del RCD Espanyol B, va fer que Dalmau, màxim artiller de l'equip amb 5 gols, recollís una pilota morta a l'interior de l'àrea del CE Sabadell, envers un dur xut la col•loqués dins de les xarxes de l'equip visitant. Era a minut 42 a tres per acabar la primera meitat i tan sols dos després de l'ocasió més clara per part de l'equip Arlequinat. Un xut des de la frontal de l'àrea  de Batanero que va anar a parar al pal de la porteria defensada per Andrés.
Així es va arribar al descans, amb domini de l'equip visitant i efectivitat total per part de l'equip local.

Ja a la segona part, amb marcador a favor, l'Espanyol va recular les seves línies i va defensar amb ofici el gol que a la fi els donaria la victòria. El CE Sabadell tenaç, estèril però tenaç, intentant crear ocasions sobre la porteria local, que no van arribar en forma clara, cosa que si va passar a la porteria de Craviotto. Diverses contres avisaven del perill que tenia l'Espanyol B amb espais, velocitat, molta velocitat a les cames però mancats de definició graciés a grans accions de la defensa visitant, en una primera ocasió per part d'Alcañiz que refussà un xut i ja gairebé en les acaballes del partit de Craviotto, van evitar que el marcador reflectís un altre resultat diferent al 1-0 de la primera part.

Com a anècdota cal remalcar que el CE Sabadell va estrenar la tercera equipació. Un disseny que donarà molt de joc entre els seguidors Arlequinats. Amb 7 punts empatat entre d'altres amb l'equip que visitarà la setmana la Nova Creu Alta L'Hospitalet. Serà el proper diumenge a les 17: 30h.

Fitxa Técnica:

RCD Espanyol B: Andres, Carles Soria, Lluís, Aarón, Cristian Galas, Marc Roca (Borja 71’), Álex Serrano, Robert, Rufo (Pibe 71’), Entrena (Iago,81’), Dalmau
CE Sabadell: Craviotto, Agus, Alcañiz, Agustín, Valentín, Yeray, Batanero, Pol Roigé, Pirulo (Álex Cortell 66’), Fornies (Marc Fernández 76’), Juan Osado (Forgas 66’)

Gol: Dalmau 1-0 (42´)

Amonestacions: T G: Alcañiz, Agustín, Yeray, Batanero, Agus, (CE Sabadell). Rufo y Dalmau (RCD Espanyol B)