dilluns, 28 de setembre del 2015

[J6] CE SABADELL - CE HOSPITALET

Gran partit del CE SABADELL que va sortir amb les idees clares, i amb la intenció de deixar a casa els tres punts en joc.

Tot això i el treball realitzat durant la setmana, va fer de l'equip arlequinat un conjunt més compacte. Des d'una sòlida defensa passant per un mig del camp que va dominar i va fer jugar a l'equip marcant els temps en cada fase de l´encontre.

Batanero que va fer gaudir a l'equip i als 2.346 espectadors amb una circulació de pilota exquisita. Acompanyat d'un Yeray treballador, que va estar alla on se'l necessitava per donar oxigen al centre del camp, tant per jugar amb la defensa com per donar-li velocitat a la pilota en atac.
Aquest treball si que va obtenir els seus fruits de cara a porteria, generant ocasions i finalitzant-les. Haviat arribaria el Gol.

Tant Alex Cortell, com a Osado, parella inèdita en la davantera van lluitar per fixar a una defensa que es va oblidar dels extrems, és així com va arribar el primer gol. Assistència de Marc Fernàndez per a la internada de Pol que va creuar la pilota a mitja altura lluny de les mans de Aulestia.

Gol i celebració agredolça, ja que en la mateixa es va fer mal al turmell dret, un esquinç que el tindrà apartat dels terrenys de joc entre 2 i 3 setmanes.

Tornem al partit

Amb el Sabadell dominador de l´encontre no va trigar a arribar el segon gol, 15 minuts concretament, en el minut 33. Llavors era Marc Fernández qui rematava a gol una pilota servida per Pol Roigé. Poc després va haver de retirar-se del terreny de joc, donant entrada a Bruno que pràcticament en la primera ocasió de la qual va disposar i ja en el tall del descans va ser objecte d'un possible penal en ser escombrat per Dani Fernández. L'àrbitre del partit no el va veure com a tal.

A la segona part la tònica era la mateixa, domini i ocasions de l'equip Arlequinat davant un Hospitalet "grogui" que va encertar a apropar-se en contades ocasions a la porteria de Carlos Craviotto.
Una darrera d'una altra ocasió animaven als seguidors del Sabadell que gaudien de la tarda a mesura que s'acumulaven els minuts.
Al 69, l'arribada de l'expulsió d'Oscar Sierra, va acabar amb les poques esperances de l'equip visitant per retallar distàncies en el marcador. Això i l'entrada al camp d'Ernest Forgas van donar un plus més al Sabadell, més incisiu encara si cap de cara al gol.

Debut de Adama a l´equip Arlequinat
Va sortir en el minut 81, donant mostres de qualitat amb la pilota, donant-li temps a iniciar la jugada del tercer gol, enviant una pilota en profunditat perquè en primera instància Marc Fernàndez i en segona després d'aprofitar que la pilota quedava morta a l'àrea petita al no poder-ho subjectar-la el porter de l'Hospitalet. Forgás feia el tercer per culminar una gran tarda de futbol.

Victoria i 3 punts a casa que fan que el Sabadell se situï en els llocs de dalt en la classificació, a l'espera de consolidar-se en la seva visita al cuer, la UE Olot, que malgrat aquesta condició vendrà cara la seva pell. Diumenge que ve a les 17:00 h