dilluns, 12 d’octubre del 2015

[J8] CE SABADELL - HÉRCULES CF

Va concedir massa el CE Sabadell en el primer encontre en horari matinal.

Començava el partit amb una lluita per la pilota entre els dos equips, a poc a poc es va decantar del costat arlequinat, però sense aquesta claredat a gol que fa que tota la feina i l'esforç siguin compensats.
Van estar molt actius tant Cortell com Marc Fernandez intentat arofitar les pilotes llargues que els servien des del centre del camp. Una mica menys de presència va tenir Osado que exercint de mitja punta, podríem dir, el seu joc es va diluir davant dels centrals de l'equip visitant.

La primera part es va convertir en una intentona continuada sense fruits del CESabadell ja que la disposició tàctica del Hercules, un,(4-5-1) frenava el joc Arlequinat.
Molt premi, massa, va tenir l'equip visitant al marxar al descans amb un gol en el seu marcador, aprofitant Nieto, ja en les acaballes de la primera part una pilota en profunditat per batre amb una vaselina a Craviotto en una sortida a la desesperada del porter.

La segona meitat va començar amb un "intercanvi de cops", podríem dir, si fem servir el llenguatge pujilistic.
Batanero va tornar a delectar-nos amb una magnífica passada en profunditat perquè Marc Fernandez, aguantant al màxim el control la pilota, fins a plantar-se just davant Chema, al qual va batre amb un gest tècnic de gran qualitat, una pilota suau, creuada molt lluny del seu abast.

"Tornava a llançar una altra mà" El Sabadell, però aquest cop Bruno no va aconseguir "impactar en el marcador" Heculano.
Pocs minuts després. Llavors si, va arribar el cop visitant.Un dur revés que va acabar amb l'alegria dels 2.123 seguidors que es van donar cita a la Nova Creu Alta.
Una jugada d'estratègia al llançament d'una falta en el minut 48, va aprofitar Gato, (ara si, exjugador arlequinat) una deixada de Juanma des del segon pal, per afusellar amb el cap a Carlos Cravitotto, que aquesta vegada no va poder fer res per evitar el segon gol de l'Hercules.

Ara li tocava a Sabadell tornar a colpejar, ho va intentar, ho va intentar una i altra vegada però sense fer mal a la porteria rival. Cosa que sí que va fer l'equip visitant, endurint el joc i gestionant les faltes i les pèrdues de temps perquè el partit no fos fluid.
Diversos remats aturats per Chema, altres que marxaven fora per molt poc donaven força a Sabadell que no va deixar d'intentar-ho en cap moment del partit.
Així va ser com ja en el temps extra Agustí va disposar d'una gran ocasió en rematar de cap una centrada de Batanero en treure una falta des del costat esquerre.Va marxar fora per molt poc.

Derrota a casa que impedeix pujar llocs en la classificació, però que gràcies a les combinacions de resultats segueix estant a 4 punts de la promoció, amb més equips involucrats això si.
Ara toca aixecar-se i preparar el proper partit, un complicat desplaçament al camp del At. LLEVANT UD, això serà el diumenge 18 a les 17:00 h

Volem destacar la visita que en va fer un Arlequinat molt estimat per la penya, el dibuixant Rebote Martinez

Amb "Rebote" foto realitzada per Moy Infante.