dilluns, 19 d’octubre del 2015

[J9] AT LEVANTE UD - CE SABADELL

Podria començar la crònica per la part fàcil.
Nova derrota del Sabadell fora de casa. Però analitzant l´ encontre, crec que es va merèixer alguna cosa mes l'equip Arlequinat.

El partit va començar sense un domini clar de la pilota per cap dels dos equips, semblava estar el AT Llevant UD mes còmode, generant ocasions, però també les feia el Sabadell.

Al final el que val en aquests partit, es l´encert. Fer el gol i treure't la pressió de les esquenes.

Això mateix li va passar a l'equip local, en una jugada sorgida del no-res. Pilota llarga del porter local que refusa la defensa Arlequinada, aquesta queda morta perquè Delgado la reculli i marcant la diagonal cap a portería, fins a plantar-pràcticament en la frontal de l'àrea, va treure un xut creuat que es va colar per l'escaire després d'intentar allunyar-lo Carlos Craviotto.

Sort, fortuna, Encert ....? Podem trobar i qualificar amb aquests adjectius la manca de gol en  Sabadellenc, però si que podem tenir clar altres qualificatius, lluita, treball i insistència. És del que es va carregar l'equip, a més de la pressió d'anar per sota del marcador al minut 29 de l´encontre, per abocar-se a la recerca del gol.

Deixava espais el Sabadell, a causa d'això el llevant va generar alguna que una altra ocasió, gràcies a la defensa i a Craviotto no van arribar a pujar al marcador en forma de gols.

Així va acabar la primera part, així va començar la segona

Amb una mica més de domini visitant, però sense fer mal a la porteria que defensava Koke. A mesura que passaven els minuts, el CE Sabadell guanyava metres en front la porteria rival, també es va notar frescor d´idees de l'equip després dels canvis realitzats per M. Àngel. Millors eren les combinacions, però fins als minuts finals no es van veure ocasions clares de gol.

D'aquestes ocasions que saps que acaben minvant la moral de l'equip contrari i fent la teva més forta. Van arribar tard, en els últims minuts va gaudir el Sabadell de clares oportunitats que ja sigui Koke o refuigs de jugadors a l'interior de l'àrea, privaven al Sabadell del premi del gol. Un premi merescut.
Nova derrota de l'equip arlequinat fora de casa, que no es va sentir còmode fins al empenta final. Ganes no hi falten en aquest grup, potser donar amb la tecla per trencar les defenses i generar ocasions més clares que ens permetin trencar els partits al nostre favor.

Del cap de setmana destacarem l´expulsió de Marc Fernández en protestar desde la banqueta una acció polèmica a dins l´area local i la reaparició de Pol Roigé després de la lesió al turmell.

Ja amb vista al pròxim partit, a casa el diumenge 25 en horari de tarda. Causa de una treva televisiva. Els arlequinats tenim a les 18:15 h una cita amb el CD Alcoyano, en horari "convencional"

Fitxa Tècnica:

AT LEVANTE UD B: Koke, Zubiri, Jilmar (Cote, 71'), Dani Calvo, Jair, Ribelles, Travier, Valiente, Delgado, Pepelu(Yosu, 58'), Nanclares(Fran Nuñez,78')

CE SABADELL: Craviotto, Agus Medina, Forniés, Valentín, Agustín, Yeray (Osado 60'), Pol Roigé, Batanero, Alex  Cortell, Adama(Pirulo, 78'), Marc Fernández(Bruno, 75')

Gols: Delgado (1-0, 30')