dimarts, 8 de desembre del 2015

[Copa Catalunya] UE RUBÍ - CE SABADELL

Avui tocava un partit diferent en una competició diferent, el rival el UE Rubí, un Rubí que tenia moltes ganes d'aquesta competició, o això han mostrat durant transcurs del partit.

Un partit molt igualat i amb poques ocasions i mal joc per als dos equips, l'única ocasió clara del conjunt arlequinat arribaria al minut 30 amb un xut al travesser de Forniés.

La segona part mes del mateix, xuts del Rubí sense trobar la porteria, al 15 de la segona part un remat Cesc Clotet l'ha tret de dins un defensor, ha sigut la millor ocasió que ha tingut el Sabadell per inaugurar el marcador. El 90 minuts acabarien amb el marcador sense estrenar.

Com es preveia durant el partit, s'ha decidit la eliminatòria des de els onze metres, en una tanda on hi ha hagut un autentic protagonista; SERGI TIENDA, on a aturat dos dels tres penals, donant així el passi a la final de la copa, on encara no se sap ni el dia ni el lloc, només es coneix el rival, el Barça "B".

FITXA TÈCNICA

UE Rubí: Juanmi, Campos, Joel (Kiki, 77'), Richi (Marc Garcia, 65'), Carrasco, Mendoza, Pau Gené (Estrada, 65'), Pau López (Jordi Morcego, 88'), Romo (Andreu, 80'), Aleix i Adri Grau.

CE Sabadell: Sergi, Agus, Forniés, Alcañiz, Estellés, Yeray, Álex Cortell (Bruno, 70'), Adama (Adrián, 62'), Manel (Forgas, 62'), Sandro i Cesc (Max, 70')

Gols: -

Tanda de penals: Forgas (1-0), Kiki (1-1), Sandro (2-1), Marc Garcia (2-1, atura Sergi), Bruno (3-1), Estrada (3-2), Forniés (4-2), Aleix (4-2, atura Sergi).

Àrbitre: David Garcia Rosel. Ha amonestat els locals Adri Grau i Pau López, i els visitants Forniés, Adama i Adrián.

Estadi: Municipal de Can Rosés: 300 espectadors.

El pròxim partit serà contra el At. Balears diumenge 13, a les 12:00h a la Nova Creu Alta.