divendres, 4 de desembre del 2015

[Copa Federació] CE Sabadell - Elche Ilicitano

Després d'uns anys sense disputar aquesta competició, debutàvem a la Nova Creu Alta contra el Elche Ilicitano.

Uns 600 aficionats van veure el partit desde la tribuna en un partit que es va declarar d'entrada gratuïta per a tots els espectadors.

Un partit que des de l'inici van jugar els menys habituals juntament amb alguns jugadors del "B".

Els Ilicitants es van avançar primer en el marcador mitjançant a Agudo, que va batre a Sergi Tienda amb un xut creuat en el minut 31.

Els arlequinats van saber reaccionar rapidament on Cesc Clotet amb una jugada individual va provocar una pena màxima, que va materialitzar Ernest Forgas en el minut 35.

Ja a la segona part amb un Sabadell on dominava la possessió de la pilota, Cesc Clotet va assistir a Sandro on amb una rosca des de la frontal de l'àrea va aconseguir donar la volta al marcador, era el minut 57.

Per joc i per ocasions semblava un partit fet, però en una contra l'equip rival mitjançant Nuha va igualar el marcador en el minut 77, fent el dos a dos definitiu.

La tornada de la eliminatòria serà el 17 de desembre a Elx.

Fitxa tècnica:

CE Sabadell: Sergi, Agus, Forniés, Alcañiz, Estellés, Yeray, Álex Cortell (Max, 64'), Adama, Forgas, Sandro (Ñito, 70'), Cesc (Sergio Montero, 87').

Elche Ilicitano CF: Jose Carlos, Palao, A. Lopez, Fran, Primi, Javi Llor, Juanra, I. Agudo (Benktib, 61'), Nuha (Jorge, 85'), Kilian (Tobi, 74'), Rubio.

Gols: 0-1, I. Agudo (31'); 1-1, Forgas (35'); 2-1, Sandro (57'); 2-2, Nuha (77')