dimecres, 16 de desembre del 2015

[J17] CE SABADELL - AT BALEARS

Bona feina i bon resultat, així es podria resumir en poques paraules aquest partit.

El conjunt arlequinat va sortir amb les idees molt clares des de el principi de l'encontre, i això va donar a lloc el primer gol del matí, en una molt bona pressió de Bruno va permetre que Pirulo recuperes la possessió de la pilota, aquest li va cedir a Marc Fernández que el seu xut rebutjaria el porter visitant, però Pol Roige des de el darrere va poder rematar a plaer per fer l'1 - 0.

Pocs minuts més tard els Balears, va reaccionar i amb un mal refús de Craviotto van poder aconseguir l'empat en el marcador.

Tot semblava llest per què l'arbitre xiules el descans amb un empat, però en una jugada de Pirulo va assistir a Marc Fernández, que aquest cop el seu xut si acabaria a dins de la porteria rival. I aixi acabaria la primera part del partit amb el marcador a favor de 2 - 1.

La segona part va saber neutralitzar l'ofensiva que li presentava el conjunt balear, i amb uns 45 minuts de patiment els tres punts es van quedar a la Nova Creu Alta, on sembla que comença a fer-se un fortí.

Una victòria mes que permet als arlequinats escalar posicions a la taula. I és col·loca 9è a 4 punts del descens i a 6 punts del play off.

FITXA TÈCNICA:

CE Sabadell: Craviotto, Pastells, Lucas Viale, Alcañiz, Valentín, Yeray, Adri Díaz, Roigé (Agus Medina, 66'), Pirulo (Cortell, 60'), Marc Fernández i Bruno Vinicius (Clotet, 81').

CD Atlètic Baleares: Bene, Vich (Malik, 32'), David Prieto, Weimann, Guasp (Jaime, 66'), Carles (Rodri, 79'), Thilo, Fullana, Juanjo, Kike López i Rubén Jurado.

Gols: 1-0 (5') Roigé. 1-1 (10') David Prieto. 2-1 (45') Marc Fernández.

Àrbitre: Leo Ollo (Navarra). Va amonestar als locals Roigé, Alcañiz i Yeray; als visitants Jurado, Juanjo i Weimann.

Espectadors: 1.875 espectadors en la Nova Creu Alta.